2009. szeptember 25., péntek

pépépépé Péntek

Oly sok dolgom és programom volt a héten, hogy nem volt időm írni, se bejegyzéseket szerkeszteni. Most is csak azt várom, hogy száradjon a körömlakk, aztán futás (ha összejön) és irány haza. Igazán elfoglalt egy hölgy vagyok, haha.

Össze-vissza találok képeket a neten, és sokszor nem mentem el a forrásokat. Szóval sajnos nem tudom megírni, hogy hol találtam a mostani bejegyzéseim fotóit és hogy kinek a fejéből pattantak ki ezek a zseniális ötletek. De kárpótlásul pár okos tényt mellékelek hozzájuk..


Adolf Hitler vegetáriánus volt és csak egy heregolyóval rendelkezett. Szegényke.

Egyes becslések szerint, egy erőteljes menet megkétszerezi a pulzusszámunkat és mintegy 200 kalóriát tudunk így elégetni, ami kábé annyi mint egy 15 perces lendületes futás. Hm. Én sokat... futok.

A szívünk nagyjából akkora, mint az öklünk. És ha az összes eret, amibe a szívünk vért pumpál, összeillesztenénk, akkor 2 és félszer körbe tudnánk tekerni vele a földet.

Az USA-ban körülbelül 2 millió nőnek van mellimplantátuma és 250 ezer fekszik kés alá évente. A műtéten áteső nők átlagéletkora 34, és 90%-uk terhesség után csináltatja meg a melleit. Szülni kéne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése