2009. július 6., hétfő

Apaszülinap

Nem hiszek abban, hogy egy hely, vagy egy bizonyos város meghatározná az ember boldogságát. Persze vannak gyönyörű helyek a Földön, és a világon az egyik legjobb érzés minél többet látni, minél több helyen járni, de más egy helyet meglátogatni és ott élni. 
Sok szép helynek vannak előnyei, mint például egy tengerpart (jeee), vagy annak, aki a hideget szereti, a hűvös időjárás. Ezek valószínű elősegítik az ember jó közérzetét, de biztos nem a boldogság forrásai. Vagy most hülyeségeket írok?! Azért gondolok ilyenekre, mert régebben voltak olyan gondolataim, hogy "ó, ha itt élnék, akkor biztos minden jobb lenne, mert itt mindig süt a nap ésatöbbi". De ahogy telik az idő, változik az ember véleménye, és ma már azt gondolom, hogy mindenhol lehet jó, hisz mindenhol meg lehet tanulni élni.
Na de nem okoskodni akarok, ez az egész azért jutott eszembe, mert a minap láttam egy ismeretterjesztő filmet Yemenről, ahova nem hiszem, hogy gyakran fogok járni. És Yemenben meglepően gyönyörű házak vannak:
Az utolsó képen az épületek nem kifejezetten szépek, de a zsúfoltságuk és összevisszaságuk valahogy mégis ad egyfajta harmóniát és szépséget az egésznek. És erre felbuzdulva, kerestem még ilyen jellegű épületeket, nagy sikerrel nem jártam, de itt van még pár.

Velence.

Na ez már annyira nem felismerhető.. Jodhpur, India.
És ezek a kedvenceim: 
Ki gondolná, hogy ez Görögország?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése